free web builder

SIIVOUSPALVELUT | YKSITYISASIAKKAAT

MUUTTOSIIVOUS

Muuttosiivouksessa autamme alusta loppuun. Siivotaan vanha ja uusi koti, pakataan tavaroita ja viedään roskat sorttiasemalle pakettiautolla.
Muuttosiivouksen kestoon vaikuttavat seikat on hyvä ottaa huomioon siivousta tilattaessa.

Suuri neliömäärä asunnossa ja pinttynyt lika vaikuttavat siivouksen kestoon, myös ikkunoiden määrä ja muoto vaikuttavat esim. jos ikkunoissa on paljon pieniä ruutuja.

KOTISIIVOUS

Etsitkö hyvää yritystä tekemään kotisiivousta?

DSService Oy on paras siivousyritys tähän tehtävään!
Oikeasti hyvä siivousfirma?

Kotisiivous tyytyväisyystakuulla ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Meidän reippaat kotisiivoojat hoitavat asunnon puhtaaksi. Meiltä saa myös lisäpalveluna esim. kotiapua, johon sisältyy astioiden tiskaaminen, pyykkien pesu, silitys, kaupassakäynti, pintojen puhdistus ja muut. Ensimmäisellä kerralla suosittelemme, että asuntoon tehdään perusteellinen suursiivous. Suursiivouksen tekeminen helpottaa ja nopeuttaa ylläpitosiivousta. Tämä myös takaa raikkaan ja puhtaan kodin.

Perussiivous suoritetaan yleensä kerran viikossa tai joka toinen viikko sopimuksen mukaan ja se sisältää kaikki sovitut siivouskohteet. Perussiivous käsittää yksittäisen siivous kerran.
Halutessanne käytämme siivouksessa ekologisia pesuaineita.

Ekologiset pesuaineet ovat oiva valinta, jos taloudessanne on kemikaaleille herkkiä henkilöitä ja haluatte tukea kestävää kehitystä.
Meiltä myös mökkien siivoukset!

Edullinen, laadukas ja luotettavaa ikkunanpesu - DSService Oy

Ikkunanpesut vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

Kokeneet ikkunanpesijät pesevät ikkunat tehokkaasti ja laadukkaasti omilla tai asiakkaan ikkunanpesu välineillä. Ikkunan pesijä tarvittaessa ajaa henkilönosturia esim.: kuukulkija tai saksinosturi.

Kaikenkokoiset ikkunanpesu-urakat tyytyväisyystakuulla. Edullinen ja laadukas ikkunanpesu saa meiltä katso hinnat ja muista kotitalousvähennys.

Muistathan että, Ikkunoiden pesu ei sisälly perus- tai ylläpitosiivoukseen vaan se on tilattava erikseen.

Laadukkaat ikkunanpesut alueella Helsinki,Vantaa, Espoo ja koko Uusimaa.

REMONTTISIIVOUS

Teemme remonttisiivoukset kaikissa remontin vaiheissa. Voimme viedä rakennusjätteet jäteasemalle pakettiautolla sinun puolestasi. Voidaan myös auttaa remontti asioissa edulliseen hintaan.

SIIVOUSPALVELUT | YRITYSASIAKKAAT

Rakennuksen Loppusiivous

Meillä on vuosien kokemus rakennusten loppusiivouksessa. Suurimmatkin työmaat on luovutettu suurella ylpeydellä. Loppusiivous tehdään kaikissa paikoissa ylhäältä alaspäin. Imuroidaan rakennuspölyt imurilla, jossa kestävä suodatin.

Hyvin organisoidut siivoukset työmaalla on helpompi kaikille. Olemme tehneet loppusiivouksia, isoille yrityksille kuten SKANSKA, SRV, NCC, AEC Rakennus ja muut alan yritykset vuodesta 2008 alkaen toiminimellä. Kaikki tekemämme työt on vakuutettu yhteen miljoonaan euroon asti. Myös teemme P1-siivous.

Kuulumme myös Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani-ohjelmaan.

SOPIMUSSIIVOUS

Sopimussiivouksessa sovimme minkälainen siivous tehdään. Kaikenlaiset seikat, jotka vaikuttavat siivoukseen käydään läpi alusta asti ja teemme asiakkaan kanssa yhdessä siivousohjelman, koskien siivous kohdetta.

Siivousohjelmassa on eriteltynä kaikki kiinteistössä siivottavat paikat ja tapa jolla siivotaan esim.(nihkeä pyyhintä, pölytönsiivous, roskakorien tyhjennys yms.). Me arvioimme siivoukseen käytettävän ajan siivousohjelman perusteella.

Sopimussiivous tapahtuu yleensä kerranviikossa tai joka toinen viikko.
Soita tai laita sähköpostia niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Sopimus voidaan tehdä myös pidemmäksi aikaa, jolloin tarjoamme teille palvelumme edullisempaan hintaan.

TOIMISTOSIIVOUS

Laadukas ja luotettavaa toimistosiivous Helsinki, Espoo ja Vantaa alueilla - DSService Oy
Laadukas toimistosiivous suoritetaan säännöllisesti. Sovitut keikat esim.: Roskien vienti, puhtaanapito, lattian pesut sekä vessojen ja kylpy- ja vesipisteiden siivous.

RAKENNUSSIIVOUS

Rakennusten loppusiivous helposti ja nopeasti.

Rakennusyrityksille siivoustyöt ovat usein toissijaisia, koska heidän on pysyttävä aikataulussa. Rakentaminen sujuu nopeammin ja sujuvammin rakennuttajan luovuttaessa siivoustyöt siivous yritykselle.

Näin onnettomuusriskit vähenevät ja rakentajat pystyvät keskittymään heidän erityisosaamiseensa, ärsyyntymättä pölyyn ja roskaan, jota esiintyy jokaisella rakennus- ja remonttityömaalla.

Yrityksemme tuottaa siivoustyöt rakennustyömaan eri vaiheisiin. Säännöllinen siivous ja imurointi auttaa pitämään hengitysilman turvallisena ja estää työntekijöiden terveyshaittoja sekä vähentää sairastumisia ja näin myös sairaslomapäiviä.

Rakennussiivous teemme edullisesti, tehokkaasti ja ammattitaidolla rakennusten koosta riippumatta. Suoritamme ammattitaidolla myös erilaisten pintamateriaalien käsittelyjä.

Hyvin organisoidut rakennussiivoukset, ikkunanpesut, raivaukset ja loppusiivoukset sekä sosiaalitilojen ja toimistojen siivoukset. Toimialueemme on pääkaupunkiseutu.

Rakennussiivouksessa on tärkeintä saada pölyt pois. Se vaikuttaa kaikkien työmaalla työskentelevien terveyteen. Sen takia työmaalla on hyvä imuroida joka päivä tai asentaa tarpeen mukaan suodattimella varustetut ilmapuhaltimet. Myös ilman raivausta pölyjä ei saa sieltä pois. Siksi teemme myös raivaus, logistiikka ja kanto työt laadukkaasti ja kokemuksella. Meidän rakennus siivoojilta löytyy aina työturvallisuus varusteet: Kypärä (monipisteinen), suojalasit, kuulosuojaimet, työ takki ja housut polvisuoja ja turvakengät tai kumisaappaat. Kaikki tekemämme työt on vakuutettu yhteen miljoonaan euroon asti.

Soita tai lähetä meille tarjouspyyntö sähköpostiin, niin teemme teille vastustamattoman tarjouksen. Saatte parasta rakennussiivous palvelua meiltä
edullisesti laadusta tinkimättä. Paras rakennussiivous edullisesti ja luotettavasti.

© Copyright 2017 DSService Oy - All Rights Reserved